top of page
photo6075556318132939626.jpg

SHAKIRA NURISYA

ELKEN CORSET AUTHORIZE DEALER

charms.png
DX VERVE.png

transformasi diri sendiri

6
7
9
10
8
11

Sha memakai Korset Elken semenjak usia  24 tahun sebelum mendirikan rumahtangga.  Alhamdulillah dengan mengamalkan pemakaian korset Elken secara rutin dapat membentuk bentuk badan menjadi terbentuk dan menarik selain dapat menurunkan berat badan semasa mengandung anak pertama dari 78kg ke 53kg. 

Sha juga mengalami bongkok belakang walaupun usia masih muda. Korset Elken juga telah membantu Sha ketika dalam proses berpantang dijadikan sebagai pakaian wajib dipakai ketika dalam proses itu dan juga boleh digunakan terus menerus selepas berpantang. Kini usia Sha sudahpun 29 tahun dan menghadiahkan diri set yang seterusnya iaitu set ke 4 dari Koleksi Charms yg seksi dan menawan.

TENTANG SAYA

Hai! Saya Shakira. Saya telah memakai korset Elken DX Lingerie sejak tahun 2014 yang membantu mengubah bentuk badan saya kearah lebih baik berbanding sebelum memakai korset Elken.

 

Setelah hampir 6 tahun memakai korset Elken, saya ingin berkongsi keberkesanan korset Elken sebagai pakaian yang membantu anda mendapatkan bentuk badan yang ramping. Korset Elken benar-benar memenuhi citarasa dan keperluan setiap wanita.

Apabila saya mendapat hasil dari tahun pertama penggunaan korset ini saya merasakan saya perlu berkongsi dengan semua wanita diluar sana yg menitikberatkan penjagaan dalaman diri bagi menampilkan penampilan dan imej yg hebat, berkeyakinan sebagai remaja, wanita ,ibu dan juga isteri.

 

Website ini saya sediakan untuk berkongsi semua maklumat kepada wanita & para suami yang ingin mendapatkan maklumat berkenaan  Korset Elken Elysyle Lingerie , DX  Verve & Charms.

 

Saya akan kongsikan segala pengalaman, feedback & testimoni  untuk membantu semua wanita di luar sana mendapatkan keyakinan diri dengan ikhtiar menggunakan korset elken.

 

Semoga pembaca yang berkunjung ke website saya mendapat manfaat dari setiap perkongsian & maklumat yang saya lampirkan.

 

Kepada yang sedang tercari-cari korset elken, saya berbesar hati untuk membantu anda & mengembalikan bentuk badan yang anda impikan.

Korset elken juga merupakan satu-satunya korset yang membolehkan pelanggan mencuba dahulu (Free Feeting) sebelum membeli. Serta memastikan pelanggan akan mendapat saiz yang betul.

 

Untuk info lanjut dan Percubaan PERCUMA, boleh terus hubungi Sha (0165006847) 

apa kata mereka

Korset elken mendapat sambutan yang tinggi dan kami menerima banyak perkongsian ikhlas dan feedback

kebaikan korset elken

Korset elken mempunyai banyak kelebihan dan berjaya membantu wanita untuk dapatkan bentuk badan yang menawan

GET IN TOUCH

We'd love to hear from you

  • Instagram

Shanba_exclusive

whatsapp icon.JPG

016 - 5006847

  • White Facebook Icon

Shanba

bottom of page