top of page

Alhamdulilah Rezeki Time PKPB


Syukur Alhamdulilah dapat lihat usahawan-usahawan spa bergerak exclusive beauty menjana pendapatan di musim pkpb. Ramai orang khususnya warganegara Malaysia mengalami masalah ekonomi.


Ada yang diberhentikan kerja 24 jam...ada yang diberikan cuti tanpa gaji kerana majikan tidak dapat beroperasi sepenuhnya ketika pandemic COVID-19 melanda seluruh dunia termasuk Malaysia.


Nie sha tunjukkan sebahagian kejayaan usahawan-usahawan exclusive beauty dibawah bimbingan sha yang dapat menjana pendapatan ratusan ringgit malah ada juga yang sampai mencecah ribuan ringgit CASH ON HAND.


Apa yang sha maksudkan dengan Cash on hand. Usahawan spa bergerak menjalankan servis rawatan muka ke rumah customer dan selepas habis rawatan customer terus bagi cash kepada usahawan tersebut. Tidak melalui 3rd party. Lagi rajin usahawan tersebut lagi banyak Cash on hand dia akan dapat.

SOP DIPATUHI SEMASA SERVIS DILAKUKAN


Usahawan Spa Bergerak Exclusive Beauty mematuhi SOP yang disarankan ketika menjalankan servis rawatan muka seperti berikut:


👉 Memakai PPE dan Face Shield

👉 Memakai sarung tangan yang sesuai

👉 Memakai Face Mask yang sesuai

NAK SHA BANTU?


Kepada wanita-wanita diluar sana yang betul-betul nak jana pendapatan melalui platform spa bergerak boleh tekan link dibawah. Sha sudi bantu anda sehingga berjaya.


SETIAP KEJAYAAN PERLU PENGORBANAN

NAK JOIN

NAK JOIN

NAK JOINSERVIS PERMINTAAN YANG TINGGI

NAK JOIN

NAK JOIN

NAK JOIN

11 lihatan0 komen
bottom of page